Kakav cool duo: Njih dvoje privukli su svu pažnju svojim upečatljivim izdanjima

Boje, uzorci, trendi komadi i super stav, to je njihova formula odličnog stila
Vidi originalni članak

Ova ljepotica isfurala je styling kakav doista nikada ne viđamo na zagrebačkoj špici, a nema nam dražeg nego kada se netko istakne svojom jedinstvenošću. Zaljubili smo se u njen styling od glave do pete. Baršunasti šeširić, upečatljiv nakit (pogledajte samo taj prsten), žute tenisice i ljubičasta torbica odlično izgledaju zajedno. 

Dodala je još i zmijski uzorak i jarkoplave hlače, a sve to na neku čudnu foru, skupa izgleda fantastično. Isfurala je i jedan trendi komad - karirani sako, koji je ove sezone 'must have', a crveni ruž na njenim usnama, točka je na 'i' odlične kombinacije! 

U njenm društvu je frajer u ležernom izdanju koje nas podsjeća na devedesete. S bombericom i cool tenisicama, nema greške, zato dečki - učite!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".