Kaia Gerber briljirala u minimalističkoj, ali odvažnoj Ferragamo mini haljini

Kaia Gerber ovim je stajlingom još jednom pokazala kako jednostavnost i minimalizam mogu biti izuzetno efektni
Vidi originalni članak

Kaia Gerber je na 2024 Time100 Next gala večeri u New Yorku predstavila iznimno sofisticiran minimalistički look, naglašavajući kako jednostavni komadi mogu biti nevjerojatno zanimljivi kada su pravilno stilizirani. Njezina crna prozirna minihaljina s Ferragamove revije za proljeće/ljeto 2025. savršeno je utjelovila modernu eleganciju s dodirom eksperimentalnog dizajna.

Haljina je imala upečatljive crne pruge koje su se spuštale niz haljinu i pretvarale u lepršave rese, dodajući dinamiku svakom njezinom koraku. Efekt resa i pruga stvorio je nadrealan dojam, ističući Gerberin besprijekorni osjećaj za stil i minimalizam, dok je asimetrični dekolte iunio enotu provokacije i smjelosti.

Svoj jednobojni look upotpunila je šiljastim crnim salonkama i malom Ferragamo kožnom torbicom, držeći se elegantnog i pročišćenog stila bez suvišnih dodataka. Što se tiče glamura, odlučila se za opuštene valove u kosi s prirodnim teksturama i brončani smoky eye koji su istaknuli njezine smeđe oči, dok su sjajne smeđe usne dale suptilnu, ali luksuznu završnicu cijelom izgledu.

Kaia Gerber ovim je stajlingom još jednom pokazala kako jednostavnost i minimalizam mogu biti izuzetno efektni, čime je potvrdila svoj status modne ikone koja uvijek oduševi svojom interpretacijom suvremene mode.

'Ovu kombinaciju sam odabrala spontano, a inače nosim sve boje i uzorke, ovisno kako se osjećam'
Obožavamo stil zgodne PR managerice: Sjajno spaja eleganciju i ležernost na trendi način
Robert Sever predstavio je novu kolekciju: Bogatstvo motiva, kulturoloških utjecaja i detalja

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".