'Kada sam na gradilištu, preferiram ravnu obuću, a kada si mogu priuštiti, obujem visoke potpetice. Trendove ne pratim'

Umjesto trendova, Nena Mrkonjić kaže da ima svoj đir, a u jednom od stajlinga pozirala je i našem fotografu Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Volimo odjevne kombinacije u kojima naši sugovornici klasičnim i trendovskim komadima daju vlastiti modni potpis. Takav je stajling prošetala i Nena Mrkonjić, dizajnerica interijera koja je u centru Zagreba rado pozirala našem Goranu Čižmešiji i otkrila mu par detalja o svojem stilu. 

Tako nam je, između ostalog, rekla i kako je ovu kombinaciju odabrala jer se u njoj osjeća ugodno, sređeno i poletno.

– Ovo je moja poslovno-ležerna varijanta. Kao dugogodišnja bivša vizažistica, dress code mi je oduvijek bila crna boja pa mi je tako ostalo i danas; crno, bijelo i sivo. Što se tiče printova na majicama, nosim samo one koji imaju neku poruku. Ne pratim modne trendove, imam svoj đir. Volim stil odijevanja Francuskinja – rekla nam je Nena.

U ovoj je kombinaciji odabir bijele čizme visokih potpetica i sara do koljena, a komentirala je i izbor obuće:

– Kad sam na gradilištu, preferiram ravnu obuću, a kad si mogu priuštiti, obujem visoke potpetice.

Bijele čizme kombinirala je s efektnom suknjom koju krase karirani uzorak i detalj volana, a za dozu francuskog chica, kojeg simpatična dizajnerica interijera u odijevanju voli, tu je crna beretka i vječni crveni ruž.

Za praktičnost, prebaci preko! Crossbody torbice posebno su omiljene, evo naših favorita

Saint Laurent, Net a Porter, 2600 eura Victoria Beckham, My Theresa, 413 eura Alexander McQueen, My Theresa, 450 eura Maison Margiela, My Theresa, 973 eura Gucci, my Theresa, 980 eura Etro, My Theresa, 590 eura Dolce & Gabbana, My Theresa, 1250 eura Chloe, Net a porter, 1450 eura Bottega Veneta, My theresa, 2700 eura Valentino, My Theresa, 1330 eura

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".