Kad više nemate ideja, odlučite se za jednostavan crni badić - ove djevojke znaju kako ga nositi!

...a olakšali smo vam potragu i izdvojili najljepše kupaće kostime iz high street ponude!
Vidi originalni članak

Cvjetići, prugice, točkice... Ma da, sve je to fantastično, ali nekad više volimo dobru, staru klasiku, čak i kad se radi o omiljenom ljetnom odjevnom komadu - kupaćim kostimima. 

Pod klasikom mislimo na jednostavan badić u crnoj boji, a ove su sezone "dozvoljene" sve njegove varijante. Domaće influencerice, Jelena Perić i Sonja Kovač, odabrale su dvodijelni model u kojima je njihova vitka figura stvarno došla do izražaja.

Crni kupaći kostim dobra je ideja i za plus size dame, a to je pokazala Ashley Graham koja se odlučila za jednodijelni model bez nekih specijalnih dodataka, osim detalja koji je istaknuo njezin dekolte. 

Ako smo vas uspjeli uvjeriti u to da je crni badić stvarno najbolja investicija, donosimo nekoliko ideja gdje možete pronaći model u kojem ćete provesti dugo, toplo ljeto!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".