Kad vidite ove sandale, bit će vam jasno zašto mislimo da Jimmy Choo zna pogoditi ženski ukus!

Jedne sandale, tri boje - uistinu je teško odlučiti koje su bolje!
Vidi originalni članak

U moru statement sandala, nekad je najbolje izabrati klasiku. Za nju znate da će uvijek funkcionirati, ako izdvojite veću svotu novaca za kvalitetniji model, znate da ćete ga imati duže vremena, a i klasika je... klasika - uklapa se odlično u sve stilove, a možete biti sigurni da vam sandale neće stajati na dnu ormarića kad ih zamjeni neki, u tom trenutku, popularniji model! 

Da klasika uvijek pali, znaju i u modnoj kući Jimmy Choo gdje su predstavili jedne sandale u nekoliko boja. Nama su za oko zapele one u crnoj, prljavoj rozoj i srebrnoj boji.

Crne su sandale zapravo posute sitnim šljokicama, a idealne su za klasičarke koje se u svim prigodama moraju držati pravila crvenog tepiha. Njihova je cijena 550 €, a odlično bi izgledale uz klasične hlače i malu crnu haljinu. 

Druga boja odiše ženstvenošću i odlično će se uklopiti u sve damske kombinacije - odlično će izgledati uz haljine cvjetnog motiva, vrlo popularnog ove sezone, bez obzira jesu li mini ili maxi dužine. Ova je boja veliki trend postala prošle godine, no i dalje ne gubi na popularnosti. kako i bi, kad odlično pristaje uz pastelne boje te vječnu crnu i bijelu. Njihova je cijena 575 €!

Treći je model u srebrnoj boji, a idealan je za sve buduće mladenke! Sandale su iznimno elegantne i odgovarat će svakoj vjenčanici, bez obzira na to kakav model odaberete. Ipak, ako već imate druge cipele u planu ili jednostavno niste mladenka, sandale možete nositi i kao gošća na vjenčanju. Uz dobar kombinezon definitivno ćete biti primijećene! Njihova je cijena 575 €!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".