Kad te hvali Vogue! Hamish Bowles zahvalio našem Goranu Čižmešiji na fotografiji sa šeficom Annom Wintour

Veliko priznanje našem poznatom fotografu!
Vidi originalni članak

Hamish Bowles, poznati urednik međunarodnih izdanja Voguea i pomoćnik Anne Wintour, na Instagram stranici 'Style Seconds' komentirao je fotografiju našeg fotografa Gorana Čižmešije. Naime, na fotografiji možemo vidjeti Hamisha s dugogodišnjom urednicom američkog Voguea, Annom Wintour, kako jure na reviju u sklopu pariškog modnog tjedna.

Djelić tog trenutka uhvatilo je i spretno oko našeg Gorana, a svoje oduševljenje fotografijom nije skrivao ni sam Hamish.

'Obožavam ovu fotografiju' napisao je i tako ovoj fotografiji dao blagoslov u najljepšem mogućem obliku.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da su Goranove fotke naišle na svjetski odjek etabliranih modnih urednika; fotografije mu je u nekoliko navrata prenosila i poznata talijanska modna urednica i fashionistica, Anna Dello Russo.

Aimee Song, dizajnerica interijera poznata po svojem profilu 'Song of Style', javila se Goranu i zamolila ga fotografiju nastalu u Parizu za svoju privatnu arhivu. Ostavila mu je i lijep komentar. 

'O moj Bože, volim ovu fotku' napisala je Aimee ispod Goranove fotografije zabilježene na ulicama Pariza i tako zaokružila ovu uspješnu 'streetstyle' priču.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".