Kad su ove tri frendice prošle gradom, svi pogledi bili su uprti samo u njih!

Tri različita stila i tri genijalne odjevne kombinacije
Vidi originalni članak

Kad su ove tri frendice šrošle gradom, čini nam se kao da je vrijeme na trenutak stalo. Svi su pogledi definitivno bili usmjereni samo prema njima - nije ni čudo, s obzirom na to kako su stylish!

Jedna ljepotica isfurala je crnu minicu i kombinirala je s najpopularnijim čizmama od prošle sezone, onim sa Zarinim potpisom i perlicama. Odabir druge dame bilo je crno od glave do pete koje je razigrala crvenim sakoom i robusnim tenisicama koje su ove sezone veliki trend. 

Treća ljepotica predimenzioniranu prugastu haljinu u struku je stegnula odličnim remenom, a sve zaokružila pomalo neočekivanim izborom obuće - Uggsicama! A njezina torba... Definitivno je na našem popisu želja, genijalna je! 

Na Trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete, u videu pogledajte što su nam rekle kumice: 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".