Kad smo mi išli u školu, učiteljice nisu bile ovako cool kao ona!

Učiteljica razredne nastave, Ivana Gudić, spremno je pozirala našem fotografu Goranu Čižmešiji
Vidi originalni članak

Nosi jedan od najtrendi uzoraka sezone - leopard, a kaže kako je životinjski print obožavala i dok on nije bio toliko poželjan. U zemljanim tonovima, ova plavuša izgleda baš dobro, a nosi neke od "must have" komada sezone. 

Nosim kaput, majicu i suknju Zara, torbu Patrizia Pepe i čizme Michael Kors. Tmuran je dan pa sam se odlučila malo srediti. Volim životinjske uzorke, nosila sam ih i dok nisu bili u trendu. To su jedini uzorci koje nosim, imam dosta odjeće leopard uzorka, ali su mi zato ostali komadi i detalji jednobojni i strogih linija

Leopard uzorak u posljednjih je nekoliko sezona postao toliko "mainstream" da bi mogao ući i u kategoriju "basic" stvari, a ove godine vratio se u velikom stilu. Pogotovo su popularne suknje baš poput Ivanine, koje fashionistice obožavaju još od ljeta. Odlična je stvar što se leopard može nositi od jutra do mraka i kombinirati na bezbroj načina, ovisno o tome koliko ste hrabri.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".