Kad se studentica prava sredi za rokove, onda to ovako izgleda! šŸ”„ Fantastično!

NaÅ” street style fotograf ulovio je ovu ljepoticu u zagrebačkoj Preradovićevoj ulici
Vidi originalni članak

Jako nam se sviđa ova kombinacija studentice prava Mihaele Radman. Sakoi od tvida apsolutni su hit sezone, a ovakav se zaista može nositi na bezbroj načina. Ona je svoj spojila uz točkastu haljinu, tenisice iveliku torbu, a retro naočale joj super stoje. Sredila se za ispitne rokove, a priznala je kako je jednom na ispit otiÅ”la i u pidžami!

Nosim sako i haljinu Zara, torbu Liu Jo i tenisice Adidas. Trudim se svaki dan srediti, a danas sam se sredila za knjižnicu i ispitne rokove. Obožavam miksati uzorke, a najviÅ”e nosim crno-bijelo, a s bojama sam minimalistička, ima ih samo na detaljima. Većinom nosim Å”tikle jer sam niska, ali ne mogu voziti u Å”tiklama, a ne da mi se preobuvati. Digla sam se u 6 i uopće ne znam Å”ta sam stavila na sebe, čak sam jednom imala situaciju da sam u ranojutarnjim satima otiÅ”la na ispit u pidžami.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglaÅ”avanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vaÅ”em web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa koriÅ”tenjem kolačića. Za nastavak pregleda i koriÅ”tenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".