Kad se spoje klasika i trendovi: 'Nosimo razne stilove - elegantno i sportsko, a jedino što ne bismo nosile su crocsice'

Modu imaju u malom prstu, a pokazale su i da je dobar stil obiteljski nasljedan.
Vidi originalni članak

Ako volite spoj klasičnih komada i trendova, zasigurno će vam se svidjeti kombinacije dvije stajliš dame. Nih je na špici fotografirao Goran Čižmešija, a porazgovarali su o stilu pa su mu simpatične sestrične otkrile nekoliko svojih modnih tajni.

Danijela Cukrov po struci je pravnica, a Renata Pavković ekonomistica. Modu imaju u malom prstu, a pokazale su i da je dobar stil obiteljski nasljedan. 

– Mi smo sestrične, a ove kombinacije smo odabrale jer je hladno. Inače volimo ovakve boje, pogotovo zimi. Nosimo razne stilove; elegantno i sportsko, a jedino što ne bismo nosile su crocsice. Možda smo genetski modno usklađene – ispričale su našem street style fotografu.

Danijela se držala provjerene klasike pa je crnu bazu sastavljenu od traperica širokih nogavica i džempera sa zlatnim gumbima ‘razbila’ svijetlosivim kaputom s decentnim kariranim uzorkom. Dodatnu dozu boje dodala je nude torbicom te zanimljivim nude tenisicama s upečatljivim vezicama crvene boje, dok je stajling završila parom kožnih rukavica.

Renata je pak odabrala nešto ‘otkačeniju’ i trendovsku kombinaciju pa je midi suknju sa zlatnim uzorkom kombinirala uz teddy kaput smeđe boje. Dodala je prsluk crne boje i kožne čizme sara visine. 

Modne dodatke uskladila je s ostatkom outfita pa se odlučila za smeđe kožne rukavice, cool smeđu vunenu kapu te malu crnu torbicu prebačenu preko tijela.

Trener čiji stil obožavamo u genijalnom zimskom stajlingu: 'Volim sve nijanse zelene, osim kričavih'
Čizme kakve je odabrala zgodna dama i ove su sezone broj jedan: Glomazni model super izgleda uz ležerne komade!
Bottega Veneta: Bijegom s društvenih mreža do još veće ekskluzivnosti (i profita)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".