Kad se spoje efekt zmijske kože i šljokice: Ljupka Gojić Mikić zanimljivim cipelama zaokružila večernji stajling

Osim modno, Ljupka može biti i super inspiracija za frizuru. Šiške su trendi izbor za hladnu sezonu, a dugu, smeđu kosu upotpunila je tzv. 'mekim' šiškama,
Vidi originalni članak

Na predstavljanju novog acoustic albuma Jelene Rozge, 'Minut srca mog', u hotelu Esplanade bila je i Ljupka Gojić Mikić. Uspješna manekenka i vlasnica Jolie Petite Patisserie vjerna je svom stilu i još je jednom pokazala zašto je jedna od najbolje odjevenih Hrvatica.

Na promociji albuma pojavila se u haljini midi dužine s tankim prugama kojeg je spojila s predimenzioniranim sakoom u maslinasto zelenoj varijanti. 

Ipak, izbor modnih dodataka i cipela bio je taj koji je u outfitu ukrao pozornost. Stajling je nadopunila mini prošivenom torbom, crno-bijelim modelom kojeg potpisuje luksuzni brend Chanel, a čiji se modeli smatraju odličnom modnom investicijom. Crno-bijela torba super je odmak od 'tipičnih' modela, a idealan je za večernje izlaske.

Outfitu je dodala cipele u Mary Jane stilu koje se ističu zmijskim efektom i glitter detaljima na remenu, što ih čini pravim statement modelom u kolekciji. 

Osim modno, Ljupka može biti i super inspiracija za frizuru. Šiške su trendi izbor za hladnu sezonu, a dugu, smeđu kosu upotpunila je tzv. 'mekim' šiškama, kakve je svojedobno nosila i Jane Birkin. 

Kožna minica u kombinaciji s klasičnim sakoom izgleda baš dobro: 'Imam puno kožnih komada, od suknji do kratkih hlačica'

Jedan od najljepših božićnih izloga nalazi se u Osijeku, kod cvjećara Slavena: 'Inspiracija mi je bila dječja radost'

Lakovi u zimskim nijansama izgledaju impresivno: Kakve su boje najpopularnije na noktima ove hladne sezone?

Ekonomistica očitala odličnu modnu lekciju iz klasičnog stila u kombinaciji koja baš nikad ne dosadi

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".