Kad se nađu dvije dame: Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi dokazale kako dobar stil ne poznaje godine

Što se dogodi kad se na jednom mjestu nađu dvije dive?
Vidi originalni članak

Josipa Lisac u kaficu Velvet predstavila novi album "Posve slobodna (suradnje i etno)" i proslavila 50 godina karijere. I na ovom događanju Josipa je bila prava diva koja je potpuno ostala vjerna sebi. Pojavila se u crnom od glave do pete, a monotoniju je razbila zanimljivim detaljima: krzneni prsluk, cvjetne rukavice, šešir... Ponovno nam je pokazala zašto je toliko volimo! 

Podršku joj nije propustila pružiti ni njezina prijateljiica Đurđa Tedeschi, čiji modni izričaj uvijek pratimo s posebnom pozornošću. U neobičnoj haljini, s predimenzioniranim šeširom i u fantastičnim čizmama pokazala nam je kako je dobar stil uistinu vječan! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".