Kad se klasika spoji s trendovima, dobije se izdanje kojim ćete se rado inspirirati, kao stvoreno za vikend

Studentica logopedije gradom je prošetala u širokim hlačama koje krojem podsjećaju na trapezice, a hit su i ovog proljeća
Vidi originalni članak

Volimo jednostavne i svevremenske kombinacije s dodatkom pokojeg trendovskog komada pa smo se rado prisjetili kombinacije Ivone Mraović iz ožujka prošle godine, kad je gradom prošetala u izdanju savršenom za ovaj vikend.

Ona je studentica logopedije koja trendove zna izvrsno kombinirati s klasicima i uklopiti u vlastiti stil, a rado je tada pozirala našem Goranu Čižmešiji

Ivoninom se kombinacijom možete inspirirati ovog proljeća, a ona nam je ispričala par detalja o svojem modnom odabiru:

- Najviše mi se sviđaju ovakve poslovno-ležerne kombinacije koje mogu proći u svim prigodama. Najčešće sam u crno-bijelim kombinacijama bez uzoraka, a od obuće preferiram tenisice. 

Odmah su nam za oko zapele široke traperice, model kakvog i ove sezone viđamo u kolekcijama mnogih brendova. Trendovski je komad kombinirala s nekoliko klasika u ormaru i izvrsno ga uklopila u svoj stil. Odabrala je bijele tenisice, model koji paše na sve u ormaru, a tu je i crni sako, must have komad bez kojeg je proljetna sezona nezamisliva. 

Bazična bijela majica, kakvu je Ivona odjenula ispod sakoa, sjajan je dodatak svakom ormaru koji će "spasiti" svaku odjevnu kombinaciju, pogotovo u danima kad nemate ideje što odjenuti. Stajling je zaokružila malom crnom torbom sa zlatnim detaljima, modelom koji je cijelom outfitu dao dodatnu dozu elegancije. 

Ako više preferirate haljine, najbolje modele košulja-haljina izdvojili smo u galeriji:

FOTO: Zara Košulja haljina s ažurom 59,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 4595 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Satenska košulja-haljina s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina od mješavine lana s remenom 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 45,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 49,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s volanima 39,95 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s pojasom 17,99 EUR FOTO: Zara Košulja-haljina od mješavine lana s pojasom 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja haljina s kopčom 15,99 EUR FOTO: Zara Midi košulja haljina 39,95 EUR

Modna ideja koju prepisujemo ovih kišnih dana: Čizme i kombinezon spoj su koji ne prolazi nezamijećeno
Ekonomistica u genijalnoj haljini kakvu ne viđamo često na špici: 'Volim kombinirati rokersko i ženstvene komade'
Košulje-haljine najbolji su izbor za proljeće: Ovo su najljepši lepršavi, chic i udobni modeli

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".