Kad izađe iz radne uniforme, ovaj mornar ima savršen frajerski stil!

Naš je Goran Čižmešija fotografirao muškarca s odličnim stilom.
Vidi originalni članak

Saša Vukas mornar je koji većinu godine provodi na brodu u uniformi pa koristi godišnji odmor kako bi nosio lijepe odjevne komade. Našem je Goranu Čižmešiji otkrio kako najradije kupuje na omiljenom web shopu Yoox, ali i širom svijeta kad putuje poslovno i privatno:

Nekad uspijem izaći van pa dok šetam, bacim oko na izloge. Nedavno me u Bangkoku oduševio njihov brend majicama s printom: kupio sam ih sedam, pet za poklone, a ostale za sebe, jednom pedesetogodišnjaku su dvije skroz dovoljne. Upravo sam se vratio nakon tri tjedna kitesurfinga po prekrasnim pješčanim plažama na Tajlandu, pa mi je u Zagrebu malo hladno i morao sam nabaciti hrpu odjeće da se ne prehladim.

Saša nosi kaput Transit Uomo iz Barcelone, košulju Alessandro Lamura iz New Yorka, čizme Bruce iz Rima, sako Massimo Rebecchi i Diesel traperice. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".