Baš su divan par! Kako izgledaju poznati košarkaš Ivica Zubac i njegova zaručnica u slobodno vrijeme

Ivica Zubac i Kristina Piršč par su koji će vam odmah zapeti za oko!
Vidi originalni članak

Ivica igra za Los Angeles Clipperse, a ove je godine zaprosio svoju predivnu djevojku na Bahamima. Kako saznajemo, Kristina se već naveliko bacila u pripremu vjenčanja koje će se održati u Hercegovini, a očekuju tristotinjak gostiju među kojima će biti i svjetski poznate zvijezde.

U šetnji zagrebačkim Cvjetnim trgom svojim objektivom ulovio ih je naš street style fotograf Goran Čižmešija.

Ivica se pojavio u odličnom ležernom izdanju, a posebno nam se sviđa kako je hlače ugurao u cool "oldschool" čarape. Njegova zaručnica Kristina izgleda odlično. Nosi nekoliko vrlo trendi komada za kojima uzdišu sve fashionistice. 

Balenciagina bijela torba pravi je hit, a Dior cipele su zaista predivne i prava klasika. Ove hit komade iskombinirala je uz poštarsku kapicu, karirane hlače i traper jaknu, a ovo sve je formula za dobar outfit!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".