'Kad idemo zajedno van, dogovaramo se samo oko toga koliko će nam biti elegantne kombinacije'

Naš Goran Čižmešija uhvatio je frendice odličnog smisla za modu
Vidi originalni članak

Neki ljudi super stil i sposobnost da svojom pojavom osvježe zagrebačku špicu imaju u malom prstu, a toj skupini svakako pripada akterica naše nove street style priče. Valeriju Agičić, inženjerku molekularne biotehnologije, već nekoliko puta na zagrebačkim ulicama fotografirao je naš Goran Čižmešija. No, simpatična djevojka sada je prošetala u društvu jednako stajliš prijateljice i magistrice prava Katarine Matić.

– Najbolje smo frendice i imamo sličan stil, pa često ispadnemo usklađene. Odjeća nam je najčešće klasična, a podignemo ju sa zanimljivim detaljima. Kad idemo zajedno van, dogovaramo se samo oko toga koliko će nam biti elegantne kombinacije – ispričale su dame našem street style fotografu.

Valerija je svoj look kreirala oko sportsko-elegantne kombinacije. Nosila je sivkaste hlače visokog struka, koje su savršeno izdužile njezinu figuru, dok je gornji dio bio razigran spoj opuštenog svijetloplavog košulja-top sloja i crop majice ispod. Kožna jakna s izraženim šavovima i vintage vibrom dodala je dozu cool faktora, a jednostavne bijele tenisice i zebra torba pridodale su sportski štih cjelokupnom izgledu.

S druge strane, Katarina je odabrala sofisticiraniji, ali i dalje mladenački pristup jesenskoj modi. Sivi pleteni maxi suknja kombinirana s elegantnim prslukom i dugim tamnim balonerom, stvaraju balans između klasičnog i alternativnog stila. Crne robusne čizme s platformom unose notu odvažnosti i savršeno se uklapaju u tamniji ton balonera, dok su modni dodaci poput perli i sunčanih naočala podigli outfit na višu razinu.

Nije ju potrebno održavati ni stilizirati: Cami cut odlična je frizura za sve koji vole jednostavnost
Slova koja čine razliku i donose milijune: Kako je logotip od skromnog znaka postao moćan simbol
Met Gala jedan je od najprestižnijih modnih događaja, a evo što sve znamo o nadolazećoj 2025.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".