Kad ga nosi Ana Radišić, crno odijelo ne izgleda nimalo monotono: Izvrsno ga kombinira s upečatljivim salonkama

Sako, košulju i efektne salonke potpisuje domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović, čije kreacije voditeljica i podcasterica rado nosi.
Vidi originalni članak

Hrvatska diskografska udruga osnovala je godišnju nagradu 'Nova ploča' koja se dodjeljuje za posebna dostignuća na području domaće glazbene industrije, a svečana je dodjela održana je u srijedu u dvorani Vatroslav Lisinski.

Tom prilikom nagrade su dodijeljene Terezi Kesoviji, Dragi Dikliću, Stjepanu Jimmyju Staniću te diskografskoj kući Croatia Records, a dodjelu je vodila Ana Radišić koja je za ovu glazbenu prigodu zablistala u klasici. 

Voditeljica i podcasterica pojavila se u klasičnom crnom odijelu koje, u njenoj izvedbi, nije izgledalo nimalo monotono, zahvaljujući zanimljivim detaljima poput džepova i istaknute kragne. I sako i bijelu košulju, neizostavan komad u ormaru kroz cijelu godinu, potpisuje domaća dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja stoji iza brenda LeiLou. 

Ana je jednom prilikom za Divu ispričala kako rado nosi domaći dizajn pa tako i kreacije Aleksandre Dojčinović u kojima je često možemo vidjeti. Crno-bijelom odjevnom izdanju dodala je dašak boje pa je kombinaciju upotpunila žutim salonkama s efektnim detaljem na prednjoj strani. Model Aretha također potpisuje popularna dizajnerica, a u kolekciji su trenutno dostupne crvena, ružičasta, bijela i puderasta varijanta. 

Hlače kakve nosi simpatična ekonomistica ne bi svatko znao isfurati, no na njoj izgledaju toliko cool!

Omiljeni zagrebački frizer: 'Nosi se prirodna, zdrava i sjajna kosa. To uključuje frizure na četke, lagane valove, meke šiške...'

Proizvod za kosu koji postaje viralan: Hvale ga na TikToku i kažu da obnavlja oštećenu kosu nakon samo jednog korištenja

Gležnjače s 'pomakom' zbog kojih ostatak outfita pada u drugi plan: Lejla Filipović izvrsno nosi efektne čizmice i suknju

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".