Kad bira Modni mačak: Kratko, kraće, najkraće Maji stoji najjače!

Svakom svojom odjevnom kombinacijom pjevačica podigne veliku prašinu
Vidi originalni članak

Ako netko na društvenim mrežama svojim objavama može iznenaditi, onda je to definitivno Maja Šuput! Tu prije svega govorimo o odjevnim kombinacijama, a pravila za nju jednostavno - ne postoje. To je dokazala i dvjema objavama kad je pozirala u minijaturnoj plavoj haljinici koju je kombinirala sa šljokičastim sandalama vrtoglavo visokih peta.

Ova odjevna kombinacija namijenjena je snimanju Supertalenta, u čijem se Maja nalazi žiriju, no nije ovo prvi put da je obožavatelje na Instagramu oduševila outfitom.

Za nastup u Rijeci nije odabrala samo hrabar outfit, nego i novu frizuru: odlučila se za platinasti bob, a na pozornicu je izašla u mini suknji i crop topu koji je istaknuo njezinu figuru!

Za još jedno snimanje Supertalenta odabrala je stvarno statement haljinu koja prati trendove: radi se o kožnoj haljini s leopard uzorkom koja je stvarno mini, a struk je dodatno naglasila remenom koji je dao neočekivan rokerski štih. Isti detalj stavila je i na vrat, poput lančića. 

A ako vas zanima tko je zaslužan za njezine odjevne kombinacije, odgovor je: Marko Grubnić!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".