Juraj Zigman: "Dogovorili smo stylinge za novi spot, Nicki Minaj je tip žene koji se dobro osjeća u mojim kreacijama"

Pjevačica je pripremila spektakularan nastup, a blistala je u zlatnoj kreaciji s hrvatskim potpisom
Vidi originalni članak

Nerijetko domaći dizajneri odjevaju svjetske zvijezde za spektakle na crvenim tepihom, a još jednim velikim uspjehom može se pohvaliti i jedan od naših najpoznatijih dizajnera, Juraj Zigman. 

Naime, na sinoć održanoj MTV dodjeli nagrada u Los Angelesu, američka reperica Nicki Minaj za nastup je odjenula kreaciju s upravo njegovim potpisom. Riječki dizajner na Instagramu je podijelio fotografije s nastupa, a objava je bila popraćena čestitkama pratitelja koji nisu krili oduševljenje zbog ovog velikog uspjeha.

Zamolili smo Zigmana i da nam kaže kako je došlo do ove suradnje:

Sa stilistima Nicki Minaj surađujem već duže vrijeme. Taman kad je ovo izašlo dogovarali smo nove stylinge za nadolazeći spot i stvarno je super raditi s takvim timom. Ne šaljem robu za koju nisam siguran i ne može se dogoditi da ne znam kome šaljem. Točno se zna što se radi i to zvijezde vole. Svi žele custom made i ovaj je styling kompletno Zigman. Zadovoljan sam jer je Nicki tip žene koji se dobro osjeća u mojim kreacijama.

Ovo nije prvi put da je Zigmanov dizajn oduševio svijet - njegove kreacije već je nosila Fergie, glumica Kat Graham, kao i članice grupe Little Mix. Već mu je neko vrijeme vjerna i Jelena Karleuša koja se nerijetko odlučuje upravo za njegov dizajn. Za tportal je jednom prilikom izjavio kako Jelena Karleuša predstavlja "apsolutni DNK njegova brenda" i kako se kod nje točno osjeti kako ona nosi odjeću, a ne odjeća nju, što je dizajneru iznimno uzbudljivo. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".