'Judita Franković nosi retro na poseban način, djeluje neopterećeno i ima vlastiti stil, bez forsiranja trendova'

Stil kazališne glumice Judite Franković Brdar prokomentirala je Dubravka Prpić Znaor, modna savjetnica i urednica, opisavši ga kao stil koji se bazira na vintage smjernicama
Vidi originalni članak

Glumica Judita Franković Brdar ističe se svojim odabirima na domaćoj sceni. Njezine odjevne kombinacije često imaju retro i vintage prizvuk, a svakim svojim izdanjem pokazuje da odličan smisao za modu ima u malom prstu.

Stil je prokomentirala i Dubravka Prpić Znaor, modna stilistica i savjetnica koja je gumicu opisala kao "pravu vintage djevojku koja na tako poseban način nosi retro, kao da je dio neke kostimografije u dobrom, kreativnom i originalnom smislu". 

– Njezin je stil prava inspiracija za svaki dan, taman slaže stvari da ne pretjera, kao da ima neko posebno čulo za doziranje vintage elemenata. Ne boji se koristiti boje te ih kombinira hrabro, no opet sve skupa djeluje elegantno, ne pretjerano – kaže savjetnica i dodaje da je vidljiv smisao za kreativnost. Njezin je poziv, kaže, uostalom baš takav i uvijek otkriva neke nove modne formule koje imaju snažan retro predznak.

– Formom ističe struk, a ponekad je haljina vrlo fluidna sa ženstvenim elementima poput fine čipke. Ako želite vidjeti kako izgleda originalan stil koji se bazira na vintage smjernicama, ovo je super primjer. Uz sve to, ona na kraju djeluje neopterećeno, to dokazuje da uistinu nosi vlastiti stil, bez forsiranja trendova – zaključila je Prpić Znaor.

U galeriji pogledajte najbolja izdanja Judite Franković Brdar

FOTO: John Pavlish FOTO: Dalibor Urukalović/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Arhiva Dive FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Arhiva Dive FOTO: John Pavlish FOTO: Samir Cerić Kovačević FOTO: John Pavlish FOTO: Sanjin Kaštelan FOTO: John Pavlish FOTO: Ana i Slavica Josipović FOTO: John Pavlish

 

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".