Judita Franković Brdar zablistala je u elegantnoj haljini sa zanimljivim detaljima na Sarajevo Film Festivalu

Judita je zasjala u minimalističkoj, ali izuzetno sofisticiranoj kombinaciji koja je privukla pažnju svih prisutnih.
Vidi originalni članak

Poznata hrvatska glumica Judita Franković Brdar, koja je uvijek prepoznatljiva po svom osebujnom stilu, još jednom je dokazala zašto je omiljena na regionalnim crvenim tepisima. Na Sarajevo Film Festivalu, Judita je zasjala u minimalističkoj, ali izuzetno sofisticiranoj kombinaciji koja je privukla pažnju svih prisutnih.

Judita se pojavila u jednostavnoj, ali elegantnoj svijetloplavoj haljini s V-izrezom, koja savršeno prati liniju njenog tijela. Haljina, koja je kreacija brenda Kafran studio, dodatno je istaknuta crnom trakom koja pada dužinom cijele siluete, dajući cijeloj kombinaciji dašak avangarde. No, ono što je zaista privuklo poglede bio je bijeli plašt koji je lagano padao preko njenih ramena, dodajući notu dramatičnosti cijelom izgledu.

Juditin outfit savršeno je balansirao između elegancije i hrabrosti, kombinirajući minimalizam s detaljima koji su odavali osjećaj luksuza. Ovaj stilski izbor pokazuje njen nepogrešivi osjećaj za modu, ali i sposobnost da svaki outfit nosi s lakoćom i samopouzdanjem. Jedan od najupečatljivijih detalja bio je njen odabir obuće – jednostavne crne salonke s niskom potpeticom, koje su savršeno nadopunile cijelu kombinaciju bez odvraćanja pažnje s glavnog fokusa, a to je bila upravo haljina.

Uz prepoznatljiv osmijeh i crveni ruž, Judita je pokazala da se stilska jednostavnost može itekako istaknuti u moru glamura na crvenom tepihu. Njena pojava na Sarajevo Film Festivalu bila je dokaz da prava elegancija dolazi iz sposobnosti da se kombinuje suptilnost sa smjelim izborima, te da je modni izraz jedan od ključnih elemenata svake uspješne javne pojave.

S obzirom na to da je Judita već ranije pokazala svoj modni dar u različitim prigodama, njezina kombinacija na SFF-u još jednom je potvrdila njezinu poziciju kao modne ikone koja neprestano oduševljava svojom kreativnošću i jedinstvenim stilom. Bez sumnje, Judita Franković Brdar ostaje jedna od najstilski osviještenih osoba na regionalnoj sceni.

Njezin je stil sasvim poseban: 'Htjela sam izgledati malo drugačije pa nosim sve vintage i second hand'
Simpatične prijateljice u jako chic kombinacijama: 'Imamo svoj stil, ali ponekad ubacimo i nešto od trendova'
Modne ideje koje ovog vikenda prepisujemo: 'Slučajno smo usklađene po bojama; prijateljice smo pa se znamo u dušu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".