Joško Gvardiol sportsku kombinaciju dovršio dizajnerskom torbicom od 800 eura

Torbica dolazi u dvije boje – crnoj i klasičnoj smeđoj karakterističnoj za Louis Vuitton brend.
Vidi originalni članak

Hrvatska danas igra zadnju utakmicu u skupini na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, a ovih dana naša nogometna reprezentacija stigla je u hotel u Leipzigu. Iako su svi naši nogometaši bili u središtu, najviše pažnje privukao je Joško Gvardiol zbog dizajnerske torbice koju je nosio.

Naime, uz sivu Nike trenirku i tamnoplavu majicu, Joško je nosio Louis Vuitton torbicu. Riječ je o Dopp Kit Toilet Pouch modelu koji izgleda kao toaletna torbica, a cijena dizajnerskog modela kreće se oko 800 eura.

Torbica dolazi u dvije boje – crnoj i klasičnoj smeđoj karakterističnoj za Louis Vuitton brend. Joško je odabrao upravo tu smeđu torbicu ukrašenu prepoznatljivim LV monogramima.

'Odjenule smo cvjetne uzorke jer nam je bilo fora da u njima idemo na Cvjetni trg'
Kakav efektan miks boja i uzoraka: 'Ljeti često nosim šareno i boje, za razliku preko zime'
Zna kako napraviti da neutralne boje izgledaju baš zanimljivo: 'Često nosim vintage, tako i danas'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".