Joška Gvardiola sada možete nositi na majici: Domaći brend predstavio majice s likom omiljenog hrvatskog nogometaša

Iako mu je maska postala zaštitni znak na Svjetskom prvenstvu u Katru, na majicama hrvatskog brenda Mojati, Joško je nacrtan bez maske, uz popratni opis 'Maske su pale'.
Vidi originalni članak

Doček na Trgu bana Jelačića na kojem je više od 80 tisuća ljudi poželjelo dobrodošlicu hrvatskim nogometnim reprezentativcima vrhunac je euforije koja već tjednima trese Hrvatsku. Čak i oni koji nisu toliko 'zagrijani' za nogomet počeli su pratiti utakmice na Svjetskom prvenstvu u Katru, na kojima se posebno istaknuo Joško Gvardiol.

Prije svega, fantastičnom igrom, a zatim i jedinstvenim lookom, zahvaljujući maski koju je nosio kako bi zaštitio ozljedu nastalu prije dolaska na Svjetsko prvenstvo. Svoje je mjesto sada našao i na majici, i to na modelu s potpisom domaćeg brenda Mojati. Pod opisom 'Maske su pale', Mojati je predstavio nekoliko majica na čijoj se prednjoj strani nalazi upravo hrvatski branič, nogometaš koji je, prema mišljenju mnogih, brzo postao i miljenik žena.

Majica dolazi u dvije varijante - bijela s kratkim rukavima i crvenim ili plavim Gvardiolovim likom te plavi sweatshirt s bijelim ili plavim likom.

Nama se čini kako bi ovakva majica mogla biti i savršen poklon ispod božićne jelke, pogotovo ako u krugu prijatelja i obitelji imate obožavatelje ili obožavateljice ovog fantastičnog nogometaša.

Na društvenim mrežama cijena majice nije navedena, a cijena takvih modela, no s drugačijim motivom, kreće se od 189 do 349 kn.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".