Josipa Rimac: Isfurala dizajnersku torbu popularnog brenda i hit uzorak koji fashionistice vole

Državna tajnica nosi torbicu s potpisom Love Moschino i nekoliko klasičnih komada koji su vječni
Vidi originalni članak

Iako je petak, pojam casual friday u saborskim klupama ne postoji pa se Josipa Rimac pojavila u klasičnom crnom odijelu kojeg je kombinirala s klasičnim, ali i nekim trenutačno popularnim komadima. 

Upečatljiv je top kojeg nosi - zmijskog je uzorka, a upravo je on jedan od najpopularnijih među trendsetericama. Mnogi su ga dugo nosili isključivo na detaljima, poput remena ili torbice, a sad ga možemo pronaći na svemu, od suknji i haljina, preko topova pa do sakoa. 

Outfitu je dodala i nude salonke koje imaju funkciju vizualnog izduživanja nogu, a zaogrnula se kaputom boje devine dlake koji je pravi klasik u ormaru. Look je zaokružila dizajnerskom torbicom s potpisom brenda Love Moschino. Riječ je o modelu crossbody modelu s metalnim srcima, a njegova cijena na webshopu je 520 dolara, odnosno gotovo 3400 kuna.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".