Josipa Lisac, kraljica stila, danas slavi rođendan: Izdvojili smo njezina genijalna izdanja!

Josipa je prava inspiracija, kako glazbena i modna, tako i životna.
Vidi originalni članak

Na Dan zaljubljenih, rođendan slavi i naša prava diva, legendarna Josipa Lisac, a 2021. godina rezervirana je za 71 svjećicu na rođendanskoj torti. Josipa je prava inspiracija, kako glazbena i modna, tako i životna. Josipa Lisac pjevat će himnu na inauguraciji Zorana Milanovića, a večernji sati Dana zaljubljenih rezervirani su za koncert u beogradskom Sava centru - na mjestu gdje je prošlog Dana zaljubljenih započela slavljeničku turneju povodom 50 godina karijere, Josipa je i završava. Josipa je za 24sata prije nekoliko godina rekla:

Josipa je za 24sata prije nekoliko godina prokomentirala svoje uzbuđenje prije svakog koncerta:

- Svaki koncert nosi neke nove trenutke. Još  sam u ozračju kao da prije ništa nije bilo, kao da mi je to prvi put da ću održati koncert. To je određeno uzbuđenje koje je apsolutno potrebno, a koje donosi spoznaju da sve što si dobio na dar nisi napravio zdravo za gotovo i iziskuje buduća ulaganja i upornost i rad. Posjedujem čak i dozu pozitivna straha koja me tjera da sve dobro napravim. Zapravo uvijek želim da to bude na razini jer se ispod toga ne smije. To je sve zasluga rada i dugogodišnje ljubavi između svih nas koji smo se našli i progovaramo zajedničkim jezikom. To je vjera u dobro, vjera u ono što radiš, to je ljubav.

Uz Josipino ime uvijek se veže i ono Karla Metikoša, a Josipa je 2013. za 24sata izjavila:

- S Karlom mi je svaki dan bio kao Božić. Od njega sam dobila sve što sam ikad željela od jednog muškarca i ja s tom ljubavi živim sve ove godine!  

Josipa Lisac velika je i modna ikona, a u galeriji smo se prisjetili njezinih odličnih izdanja - desetljećima je vjerna svojem izirčaju, a svaki put nas iznova oduševi svojom modnom odvažnošću i odjevnim kombinacijama koje su vječna inspiraci

FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com

Pitali smo klince: što je ljubav, Valentinovo i jesu li ikada bili zaljubljeni?

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".