Josipa Lisac iz devedesetih bi vam trebala biti vječni modni #goals!

Naša legendarna pjevačica često na Instagram objavi stare fotografije koje obožavamo
Vidi originalni članak

Treba li uopće napisati da je uvijek bila ispred svog vremena? Pjevačica je na sceni već pola stoljeća, a njen stil prati njenu legendarnost i u pjevanju. Malo smo proskrolali njenim Instagramom, jer fanove često počasti starim fotografijama i uvijek se iznenadimo koliko je oduvijek bila hrabra kad je moda u pitanju. 

Josipa poput prave male umjetničke instalacije ovdje pozira u metalnom grudnjaku i suknji u maniri Madonne, a ispod fotografije nisu izostali komentari pohvale!

Kratka ružičasta kosa Josipi stoji savršeno, a baš ovakve "pixie" frizure trendsetterice obožavaju i danas. Osim toga, ova ružičasta boja i ove sezone je veliki hit, a Josipa šarene boje kose nosi oduvijek.

U koži od glave do pete, ovaj put s tirkiznom kosom, Josipa izgleda zaista fantastično.

Uvijek originalna, može isfurati čak i zlatnu periku i izgledati odlično!

Posljednja stara fotografija koju je objavila na Instagramu je iz sredine devedesetih. Ovakvi šeširi i tamne retro naočale nose se i danas, pa bi vam Josipa zaista trebala biti modna inspiracija - zauvijek!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".