Josipa Lisac ili plesačica Lada? Ova je dama osvojila prolaznike maskirajući se u glazbenu i modnu divu

Goran Čižmešija fotografirao je Dijanu Banek koja se maskirala u svoju veliku inspiraciju - Josipu Lisac
Vidi originalni članak

Iako je fašnik iza nas, volimo vidjeti zanimljive i kreativne maske, a jednu takvu pokazala je Dijana Banek, i to Goranu Čižmešiji na Trgu bana Jelačića, gdje mu je spremno pozirala. Dijana je plesačica i pjevačica ansambla Lado, a našem je fotografu otkrila da su imali maskenbal na poslu, a ona je odabrala biti - Josipa Lisac!

Dijana je otkrila:

- Obožavam gospođu Josipu Lisac, divim joj se cijeli život, silno volim njezino pjevanje i dala sam si puno truda da čim više podsjećam na nju. Svake se godine maskiram, prošle sam bila Helga iz serije "Alo, alo". Plesačica sam u ansamblu Lado 33 godine pa mi je svakodnevno izdanje sportsko jer svaki dan idem na trening. 

Mi kažemo da je Dijana u svojem naumu potpuno uspjela jer neodoljivo podsjeća na našu glazbenu i modnu divu, prvenstveno na izdanje Josipe Lisac s nedavne inauguracije. 

U galeriji smo izdvojili i najekstravagantnija izdanja Josipe Lisac kroz godine:

FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com FOTO: josipalisac.com

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".