Još jedno sjajno izdanje PR menadžerice koja uvijek oduševi stilom: Efektan kaput iz second handa joj tako dobro stoji

Ovog smo se prosinca prisjetili kombinacije s početka ove godine kojom se možete inspirirati i ove hladne sezone
Vidi originalni članak

Svaki put kad bi je Goran Čižmešija fotografirao na zagrebačkoj špici, Sandra Attias svojim bi odjevnim kombinacijama izazvala oduševljenje pa smo se sad prisjetili jednog stajlinga s početka ove godine iz kojeg možete prepisati modne ideje za hladnu sezonu.

PR menadžerica rado je pozirala u društvu psića i ponovno otkrila nekoliko detalja o svojem fantastičnom stilu.

- Obožavam ovaj kaput, to je jedan od najboljih ulova koje sam imala prošle godine. Naravno, to je prava koža iz second hand dućana, kao što mi je i ostala kožna odjeća. Volim ga nositi na apsolutno sve. Danas nisam u zemljanim tonovima jer sam ujutro bila raspoložena za londonsko-punkerski chic. U kolekciji imam sedam komada ovakve bakery boy kape u raznim bojama - ispričala je tada Sandra za Divu.

Ako vam je udobnost na prvom mjestu, a i dalje želite izgledati elegantno, ukradite Sandrin modni trik pa isfurajte ovakav komplet. "Prolazi" i u poslovim odjevnim kombinacijama, ako ne postoji strogi dress code. I PR menadžerica rekla je kako je komplet hlača i košulje nešto poput elegantnije verzije trenirke. 

Svidio nam se Sandrin odabir čizama - odlučila se za model s naglašenim đonom, kakvi su posebno popularni posljednjih nekoliko sezona, a ovakav robusni model odličan je kontrast na lepršav gornji dio kombinacije. Military modeli nikad ne izlaze iz mode pa su ovakve čizme super odabir ako ste u potrazi za modelom kojeg ćete nositi godinama.

Izdvojili smo najbolje "ružne" džempere koje ćete rado nositi kroz cijeli prosinac

FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 39,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: H&M 29,99 € FOTO: Pull&Bear 199,90 kn FOTO: Pull&Bear 229,90 kn FOTO: Pull&Bear 279,90 kn FOTO: Pull&Bear 229,90 kn FOTO: Pull&Bear 199,90 kn FOTO: Pull&Bear 149,90 kn FOTO: Reserved 199,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn FOTO: Reserved 199,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn FOTO: Reserved 179,90 kn

 

Arhitektica čiji smo stajling poželjeli kopirati: 'Ovu sam kombinaciju odabrala radi traperica!'

Moniki Olujić izvrsno pristaje najtraženija jakna sezone: Nosi je uz torbu koju mnogi imaju na listi želja

Jednostavna i odlična: 'Ako se nešto nameće kao trend, neću to nositi samo jer je trend, a ne sviđa mi se'

'Ne dogovaramo se što ćemo nositi, ali si znamo komentirati ako nekome nešto dobro ne stoji'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".