Još jedno besprijekorno izdanje Mirjane Rakić: 'Bijelo mi je prava ljetna boja, uz tamno plavu, koja mi je zamjena za crnu'

Goran Čižmešija na Ilici je fotografirao Mirjanu Rakić, novinarku fantastičnog stila čijim se kombinacijama rado inspiriramo.
Vidi originalni članak

Mirjana Rakić njeguje svevremensku eleganciju i njezin stil odijevanja odolijeva prolaznosti trendova. Svako njezino modno izdanje popraćeno je i nizom pozitivnih komentara, što pokazuje da je izvrsna stilska inspiracija, i to kroz sva godišnja doba. To smo mogli vidjeti jer je česta gošća naše modne rubrike, a našem fotografu Goranu Čižmešiji sad je pozirala u stajlingu za ljetno razdoblje.

- Vratila sam se s mora i idem na kavu, a bijelo mi je prava ljetna boja, uz tamno plavu, koja mi je ljeti zamjena za crnu. To su boje uz koje možete sve kombinirati. Leopard uzorak volim u detaljima, nikako na odjeći. Ljeti volim nositi i koralje. Visoke tanke potpetice nisam nikad nosila, osim na nekim snimanjima, a najviša peta koju nosim je 6 centimetara. Nemam potrebe za višom potpeticom jer sam i bez njih dovoljno visoka. Osim toga, sva moda se može nositi uz niske cipele, važno je samo kako to nosite - otkrila je novinarka odličnog stila.

Jednom je prilikom Dubravka Prpić Znaor, inače modna urednica i savjetnica, prokomentirala stil novinarke Mirjane Rakić za kojeg ima samo riječi hvale. 

- Mirjana Rakić, poznata je i po dobrom stilu. Naime, ako pogledamo starije i novije fotografije, lako je uvidjeti taj 'uzorak' odijevanja, odnosno njezinu formulu koja je zapravo bezvremenska. Od stilskih elemenata ističe sako i klasičan kaput kao osnovu garderobe, a poigrava se i jaknicama. Trendove poštuje, no samo ako njoj odgovaraju, što je zapravo jedino pravilno poštivanje tog prevrtljivog karaktera mode jer – ako nama ne odgovara, nema smisla ga pratiti, odnosno utjeloviti. S druge strane, suptilno poštivanje trendova otkriva da je osoba moderna, odnosno da je spremna na promjene, jer vrijeme ide, a s njime i moda - osvrnula se Prpić Znaor za Divu.

Izdvojili smo najbolja izdanja novinarke Mirjane Rakić koja mogu poslužiti kao odlična inspiracija:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: STR-3928/PIXSELL FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Slavko Midžor/PIXSELL FOTO: Borna Filić/PIXSELL FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Privatna arhiva/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell

Ivančica Pahor prošetala savršen ljetni stajling: 'Volim nositi šareno, a to je možda i genetski jer je mama bila dijete cvijeća'
Dama od koje možemo učiti o stilu: 'Ovu haljinu sam kupila prošle godine i danas sam je prvi put obukla'
Prava je majstorica u kombiniranju klasičnih komada: 'Ovu kombinaciju sam odabrala jer se nisam mogla odlučiti što obući'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".