Još jedna u nizu genijalnih suradnji: Prada x adidas Originals

Talijanski dizajnerski modni gigant i omiljeni njemački sportski brend udružili su snage i lansirali zajedničku limitiranu kolekciju
Vidi originalni članak

Nakon što je prije nekoliko tjedana odjeknula misteriozna vijest o nadolazećoj suradnji Prade i adidas Originalsa, brendovi su napokon predstavili modele koji će biti dijelom kolekcije. 

U suradnju su uključena dva najprepoznatljivija modela adidas Originalsa, kultne Superstar tenisice i sportska torba, a u ovom ćemo slučaju govoriti o 'Prada Superstar' tenisicama i 'Prada Bowling bag for adidas' torbi. 

I sportsku ručnu torbu i tenisice odlikuje jednostavan jednobojni dizajn s prepoznatljivim logotipima i adidas Originalsa i Prade. Riječ je o limitiranoj kolekciji, pa će oba modela biti izrađena u talijanskoj radionici brenda Prada u 700 pari uniseks tenisica i torbi, a svaki će par biti posebno numeriran. 

Oba modela moći ćete kupiti online putem web stranica obaju brendova od 4. prosinca. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".