Još jedna genijalna modna reciklaža kraljice Letizije: Efektno odijelo uparila je uz klasične modne dodatke

Kraljica Letizia još jednom je dokazala svoju sposobnost modne reciklaže kombinirajući već nošene odjevne komade na način koji ostavlja snažan dojam.
Vidi originalni članak

Kraljica Letizia predvodila je važan događaj u Casa de la Radio u Madridu, koji se poklopio sa stotom obljetnicom radija. Povodom tog jubileja, predstavljena je nova pionirska radijska usluga za gluhe osobe – RNE za sve, koja je prva te vrste u svijetu. Emitiranje će započeti u 11 sati, a kraljica Letizia prisustvovala je prijenosu uživo s Mamen Asencio na RNE radiju, gdje je predstavljena ova inovativna usluga.

Letizia je za ovu prigodu ponovno odjenula jedan od svojih omiljenih modnih izbora – elegantno lila odijelo, koje je prvi put nosila 2021. godine na virtualnom događaju povodom Svjetskog dana istraživanja raka. Ovaj Bleis dvodijelni komplet, koji je istaknuti primjer španjolske mode, postao je jedan od njezinih zaštitnih znakova.

Odijelo se sastoji od sakoića s preklopom, bočnim džepovima i kopčanjem na jedan gumb, čineći ga jednostavnim, ali sofisticiranim izborom za kraljičine poslovne obveze. Hlače visokog struka do gležnja s naborima dodatno naglašavaju eleganciju kroja. Za ovu prigodu, Letizia je odabrala bijelu bluzu Banora marke Hugo Boss, klasični i svestrani komad koji nadopunjuje formalne kombinacije.

Njezin izbor dodataka također je pažljivo usklađen. Torbicu i cipele u bež boji, s udobnom petom, potpisuje španjolski brend Magrit, koji se istaknuo kao favorit kraljice, pogotovo s obzirom na njezine probleme sa stopalima. Magritova obuća pruža udobnost, ali ne žrtvuje eleganciju – ključan aspekt s obzirom na kraljičinu potrebu za udobnijom obućom zbog bolova koje trpi u stopalima. U ljeto, Letizia je nosila tenisice uz isto odijelo, no ovaj put je izgledala opušteno i bezbolno u Magritovim cipelama.

Kada je riječ o nakitu, Letizia je ostala vjerna svom minimalističkom stilu, noseći svoj Coreterno prsten i elegantne trostruke naušnice od ružičastog zlata i dijamanata iz Gold & Rosesa, točnije model Shewel. Ovaj sofisticirani nakit upotpunio je poslovni izgled, a njezin stilski izbor za ovaj događaj bio je u potpunosti usklađen s prirodom formalne prigode.

Ovaj izgled kraljice Letizije pokazuje kako, unatoč izazovima s bolovima u stopalima, ona zadržava svoju predanost društvenim pitanjima i ne prestaje promovirati nacionalnu modu i inovativne projekte. S nadolazećim putovanjem u Jordan, ljubitelji kraljičina stila s nestrpljenjem iščekuju nova iznenađenja u njezinim modnim odabirima.

Kate Middleton novom fotografijom oduševila mnoge, a ni njezin modni odabir nije ostao nezamijećen
Barbara Kolar nekad i sad: Kako se naša poznata TV i radijska voditeljica stilski mijenjala kroz godine
Stil Natalije Irons uvijek rado pratimo, a evo što je nosila na zagrebačkoj špici prije 12 godina

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".