Još jedan trend s plaže: Ovo su gaćice koje najbolje laskaju svakog figuri

Ove gaćice ne skrivaju gotovo ništa, no velika je vjerojatnost da ih i imate u ormaru!
Vidi originalni članak

Golo tijelo već godinama nije tabu tema, no nekako ga se svi ustručavamo pokazati. I dok društvene mreže vrve fotografijama golih tijela, mi se ipak često "skrivamo" i biramo one modele kupaćih kostima koji će prekriti što više nedostataka na našem tijelu. 

Međutim, gledajući fotografije na Instagramu, čini nam se da je postao globalni trend izabrati najminijaturnije moguće gaćice, hrabro pokazujući pozadinu. 

Naime, ispostavilo se da upravo takav model najbolje laska ženskim oblinama jer "način na koji lycra grli tijelo u takvim situacijama daleko više laska tijelu nego u situacijama s većim komadima", rekla je dizajnerica bikinija Karina Irby za australski Daily Mail. Hoćete li isprobati njezin savjet i ovaj instagramski trend?  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".