Još jedan odličan outfit: Zgodna Jelena nosi domaći dizajn i 'reciklira' modne dodatke

Odabrala je haljinu s potpisom Diane Viljevac koja joj pristaje kao salivena
Vidi originalni članak

Jelena Rozga u posljednje vrijeme 'niže' odlične odjevne kombinacije, a još jednu je pokazala na otvorenju prve trgovine Diane Viljevac. Novi prostor prostire se na dvije etaže i svojim kupcima priča elegantnu modnu priču kroz besprijekoran koncept uređenja uz minimalističke detalje koji pružaju osjećaj profinjenosti i dobrodošlice.

Jelena Rozga odabrala je prekrasnu crnu haljinu midi dužine i naglašenih ramena, a potpisuje ju Diana Viljevac. Kombinirala ju je s bijelim Balenciaga salonkama i Gucci torbicom prljavo bijele boje sa zlatnim detaljima. Riječ je o modelu GG Marmont matelassé koji je popularan već sezonama, usprkos vrtoglavo visokoj cijeni od približno 11 600 kn. Stylish pjevačica odabrala je i dizajnerske cipele, one s Balenciaginim potpisom, za koje slobodno možemo reći da je pravi klasik u ormaru. Model Square Knife dolazi u različitim varijantama, no ona je odabrala model u bijeloj boji koji je nosiv sezonama, a pristaje i na različite odjevne kombinacije, od formalnih do ležernih. 

Njihovoj popularnosti najbolje svjedoči činjenica da su na njihovom web shopu gotovo rasprodane, odnosno ostala je tek veličina 37. Nisu cipele jedino s Balenciaginim potpisom u Rozginom outfitu, već je odabrala i njihove naušnice koje su savršeno zaokružile ovaj look kojim ćemo se rado inspirirati za formalnije prigode. 

Ovo nije prvi put da je pjevačica odabrala ove modne dodatke. Naime, na Danu najbolje domaće glazbe također je nosila domaći dizajn, a bijelo od glave do pete tad je upotpunila istim modnim dodacima, što je za veliku pohvalu!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".