Još jedan genijalan stajling kraljice Letizije: Odvažnu i trendi košulju uparila je hlačama koji su vječni klasik

Odabrala je moderan poslovni look koji je isticao njezin besprijekoran osjećaj za stil.
Vidi originalni članak

Španjolska kraljica Letizia pokazala je još jednom svoju elegantnu i sofisticiranu modnu estetiku tijekom službene dužnosti u Castro Urdialesu. Prilikom inauguracije tečaja u Profesionalnoj školi, 51-godišnja majka dvoje djece odabrala je moderan poslovni look koji je isticao njezin besprijekoran osjećaj za stil.

Za ovu priliku, kraljica Letizia nosila je plavo-bijelu prugastu košulju s modernim izrezom na prsima, savršen balans između formalnog i trendovskog. Košulju je kombinirala s klasičnim crnim hlačama, dok su crne sandale na petu dodale profinjeni dodir cijelom izgledu. 

Poznata po svom jednostavnom, ali efektnom stilu, kraljica je svoj look upotpunila dijamantnim naušnicama, dok je njeno karakteristično feniranje i prirodan make-up zaokružio cijeli outfit.

Smeđi smokey eye i ružičasto sjajilo za usne doprinijeli su njezinom svježem i sofisticiranom izgledu, pokazujući kako minimalizam može biti jednako glamurozan.  Kraljica Letizia ponovno je dokazala zašto se smatra jednom od najmodernijih članica kraljevskih obitelji.

Upoznajte splitsku ekonomisticu koja se ‘preko bare’ ostvarila kao private chef!
Cool kombinaciju kakvu nosi Dora ne vidimo svaki dan: 'Ormar mi je pun otkačene odjeće'
Klasika koja nikad ne izlazi iz mode: Ako ove jeseni u garderobu uvrstite odijelo poput njegovog, nećete pogriješiti

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".