Još jedan genijalan stajling dame čiji stil obožavamo: 'Toliko volim boje da svaka mora doći na red'

Goran Čižmešija fotografirao je damu čija nas je kombinacija osvojila na prvu
Vidi originalni članak

Kako najbolje razbiti monotoniju zagrebačkih ulica? Bojama, naravno, a to zna i stajliš liječnica i anesteziologinja u mirovini koja je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji u kombinaciji u koju smo se odmah zaljubili.

Nevenka Ivančec-Jakovac odabrala je cool ružičaste hlače širokih nogavica i kombinirala ih uz genijalnu košulju šarenih dezena.

– Toliko volim boje da svaka mora doći na red i zato svaki dan nosim neku drugu – ispričala nam je dama od koje možemo učiti o dobrom stilu.

Cijela je kombinacija puna izvrsnih detalja - naočale, šešir, lepeza, torba, naušnice... U ovom slučaju filozofija 'manje je više' ne vrijedi, no cijela joj kombinacija stvarno dobro pristaje. Tko zna, zna!

Modna ideja koju prepisujemo ovih dana: Genijalan kombinezon i efektne sandale odličan su spoj
Već su osvojile modne piste: Trendi traperice ove jeseni dolaze sa chic zakretom
Učimo od susjeda: Dok brza moda ubrzava, Talijani je ne žele kupovati

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".