Još jedan genijalan outfit dame čiji stil jednostavno obožavamo: 'Danas sam odabrala zelenu jer je to boja nade'

Liječnica i anesteziologinja u mirovini rado je pozirala našem Goranu Čižmešiji u outfitu koji je na zagrebačke ulice donio dašak boje
Vidi originalni članak

Nevenka Ivančec-Jakovac već je mnogo puta rado pozirala našem Goranu Čižmešiji, a njezin smisao za modu i elegantne odjevne kombinacije, svakog nas puta ispočetka oduševi.

Modno osviještena dama je umirovljena liječnica i anesteziologinja, a najčešće smo je imali prilike vidjeti u jarkim bojama u kojima nije mogla proći nezamijećeno. Ni ovog puta nije bilo drugačije te je za Divu ispričala:

– Danas sam odabrala zelenu jer je to boja nade, toliko se nadam lijepim stvarima da sam je obukla. –

Vrlo je vješta u kombiniranju klasičnih komada na pomalo "pomaknut" način pa je lagane hlače spojila sa čipkastom bluzom i zelenim sakoom i dobila odličan outfit za ljetne dane koji je upotpunila efektnim modnim dodacima - neizostavnim šeširom i sunčanim naočalama te upečatljivom torbom. 

Popularni brend The Ordinary proširuje svoju ponudu u potpuno novu kategoriju proizvoda
Kao djeca u vrtiću: Shein tuži Temu za krivotvorenje i krađu poslovnih tajni, prošle godine bilo je obrnuto
Taylor Russell blistala u anđeoskoj Loewe haljini na Venecijanskom filmskom festivalu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".