Još jedan buć u more pa ide jesen: Sad je pravi tren za kupnju kupaćeg kostima, izabrali smo najljepše modele

Možda u posljednji trenutak, ali sad je pravo vrijeme za kupnju kupaćeg kostima jer su mnogi brendovi snizili cijene pa su hit modeli pristupačniji
Vidi originalni članak

Ako poput autorice ovog teksta još uvijek brojite dane do godišnjeg odmora, vjerujemo kako (virtualnu) košaricu punite sitnicama nužnima za godišnji, a pri pomisli na njega, prvo na pamet padne kupaći kostim. Jednodijelni? Dvodijelni? Klasičan, u jarkoj boji ili s uzorkom? Možda sportski model ili s gaćicama visokog struka?

Izbora je toliko, a najbolje je prvo provjeriti koji nam model pristaje figuri, a onda se baciti u potragu. Za građu koja podsjeća na jabuku, jednodijelni model s peplumom, naborom ili većim izrezom na prsima odlično je rješenje, a ako niste pobornica jednodijelnih kostima, odaberite retro kupaći visokog struka. Dame atletske građe fantastično će izgledati u ženstvenim modelima, a dobra je odluka izbjegavati bokserice i kostime koji nisu čvrstog oblika. Ako nosite A ili B košaricu grudnjaka, odaberite popularnu “banana” kroj ili model s naborima, volanima, mašnicama… Kod veličina košarica od C na veće treba pripaziti da grudnjak ima potporu, a savjetuje se izbjegavanje trakica i volana. Dame kruškolike građe pri odabiru gaćica mogu tražiti hipster-modele ili bokserice, a savjet je izbjegavati bikini s trakicama. Stavite naglasak na gornji dio i poigrajte se bojama, uzorcima i oblicima košarica.

Iako se čini da je ovo posljednji trenutak za kupnju kupaćeg kostima u kojem ćete zablistati na plaži ili na bazenu, sad je zapravo i najbolji trenutak jer mnogi dućani nude super popuste, neki čak i do 70 popusta pa možda model koji “pikirate” duže vrijeme, sad možete pronaći po pristupačnijoj cijeni. Kupaći kostim odavno nije više rezerviran “samo” za kupanje, nego i sastavni dio omiljenog ljetnog outfita. Nadopunite ga s bijelom košuljom, šeširom i ogromnim cekerom – savršen styling je tu, a najbolje od svega je što se jednodijelni badić u trenutku može pretvoriti iz kupaćeg kostima u savršen top za večernje druženje ili šetnju gradom.

Izdvojili smo najljepše modele iz trenutačne dizajnerske i high street ponude:

FOTO: Outnet Missoni Mare, 234 eura FOTO: Outnet Muzungu Sisters, 142 eura FOTO: Outnet Ganni, 92 eura FOTO: Outnet Dolce&Gabbana, 293 eura FOTO: Matchesfashion Emilio Pucci, 210 eura FOTO: Matchesfashion Mary Mare, 420 eura FOTO: Matchesfashion Lisa Marie Fernandez, 276 eura FOTO: H&M FOTO: H&M

Miris mora seli se i u jesen: Najljepše plave torbe koje će nas i u novoj sezoni podsjećati na dugo, toplo ljeto
Lagani zalogaj s malo kalorija: Najljepši komadi iz dizajnerskih i high street kolekcija s voćnim motivima
Najljepše haljine do 99 kn iz novih kolekcija: Bez obzira na to koji stil preferirate, pronaći ćete nešto za sebe
Najljepše torbe do 199 kn iz novih kolekcija high street dućana koje ćemo nositi ove jeseni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".