Jolina supruga Ana obožava mini haljine sa šljokicama, pa opet bira taj look!

Ana Čagalj sinoć se zabavljala u Lisinskom gdje je njen suprug, Jole, bio gost na kocertu klape Rišpet
Vidi originalni članak

Ovaj put Ana Čagalj pojavila se u srebrnoj šljokičastoj haljini na preklop. Nosi i trendi YLS torbicu u tamnocrvenoj boji, a isfurala je i još jedan trendi komad. Bijele cipele veliki su hit sezone, a vjerojatno će biti i na proljeće, kad počnemo nositi svjetlije boje.  

Ana inače voli šljokičaste komade pa je do sad puno puta doslovno zablistala u takvim izdanjima. Ovaj zlatno-ružičasti model haljine, baš joj dobro stoji, a iskombinirala je haljinicu na crne gležnjače i klasičnu crnu torbicu tako da haljina ukrade svu pažnju!

Na još jednom eventu ljepotica se odlučila za šljokice, ovaj put u ljubičastoj boji. U minici je ponovno istaknula svoje vitke noge na kojima nosi ultravisoke sandale. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".