'Joie de Vivre' editorijalom Anja Stehlik najavljuje devetu modnu reviju u Puli!

Spoj povijesne lokacije, bezvremenskih komada muške i ženske odjeće donijet će i ovoga ljeta modnu rapsodiju u jednu od najljepših europskih regija, u magičnu Istru.
Vidi originalni članak

Dizajnerica Anja Stehlik donosi esenciju francuskog šika kroz novi editorial "Joie de vivre" kojim najavljuje spektakularnu devetu samostalnu reviju Stehlik fashion show. Revija će se održati 12. 07., u Puli, ispred Arheološkog muzeja. 

Spoj povijesne lokacije, bezvremenskih komada muške i ženske odjeće donijet će i ovoga ljeta modnu rapsodiju u jednu od najljepših europskih regija, u magičnu Istru. Kolekcija se sastoji od stilskih segmenata, svaki s posebnom estetikom i pričom koja će vas  povesti na putovanje kroz viziju "Joie de vivre". 

Poetičan francuski izraz s lakoćom označuje užitak uživanja u životu, a u viziji istarske dizajnerice Anje Stehlik modna igra postaje umjetnost. Umjetnost stvaranja, uživanja i življenja!

Joie de vivre – umjetnost življenja i kreiranja u viziji istarske dizajnerice
U editorialu su predstavljene fluidne haljine sa suptilnim detaljima koji ističu ženstvenost. Neodoljiva igra boja i tekstura materijala stvara krojeve koje ističu siluetu žene. Ne čudi da se u kreacijama dizajnerice vole pronaći žene svih generacije koje odjećom vole iskazati svoju osobnost.

Moda mora biti razigrana, kreativna i cjelovita. Priču je savršeno zaokružio muškarac sa stilom i stavom. Poznati pjevač Damir Kedžo pomno kreira svoj karijerni put. Specifičan glazbeni izričaj i neodstupanje od standarda čine ga odličnim ambasadorom brenda O'dijelo koji vrlo sigurno osvaja domaće tržište. 

U kampanji Damir Kedžo utjelovljuje šarmantnog i karizmatičnog muškarca koji vješto nosi duh francuske rivijere. Odijela u pastelnim mint i plavim tonovima predstavljaju Anjin dizajn u punom sjaju. Riječi hvale ima i Kedžo.

"Na snimanju kampanje bilo je prvenstveno jako zabavno i spontano s dobrom  energijom, što je meni i najbitnije kako bi se u potpunosti mogao prepustiti u ruke  profesionalaca.  U Anjinim odijelima osjećam se jako dobro i samopouzdano, a kad se čovjek u odjeći  osjeća ugodno i lijepo onda nekako ima dojam da može sve. Jako sam zadovoljan fotkama,  mislim da smo ulovili esenciju O’dijelo branda i radujem se svemu što tek imamo za  pokazati", kaže Damir Kedžo.

Kampanju potpisuje perspektivna fotografkinja Ana Bolobicchio.

"Zanimljivo je kako se umjetnost rastava ispred naših očiju, kad se spoje pravi ljudi, prava lokacija i prava energija. Dočarali smo lakoću življenja, u prekrasnom gradu, savršene arhitekture, naglašavajući Anjine modne kombinacije  koje kao da su stvorene kako bi pohodile najljepše europske gradove", kaže Bolobicchio.

Panel „Žena, kreacija i emocija“ prvi put kao dio Stehlik fashion showa!
Revija u Puli najveći je modni događaj u Istri! Anja je svjesna da se vremena mijenjaju te da publici i javnosti treba ponuditi cjelovito iskustvo i događaj koji će pamtiti. Ove godine reviji će prethoditi novi element i poseban iskorak kao novo poglavlje Stehlik fashion showa. Prvi put u sklopu manifestacije održat će se i panel na temu "Žena, kreacija i emocija" pod vodstvom Stiluete i moderatorice Marije Mažar. 

Panel će u fokus staviti ženu danas. U svim ulogama, jedinstvenu, ženu koja je poput najljepše kreacije, svoja i unikatna. S druge strane progovorit ćemo o izazovima s kojima  se žene danas susreću, ali i uz izvrsne panelistice saznati kako njegovati emocije i kako možemo osnaživati jedna drugu.

Vjerujemo da ste već u kalendar upisali datum održavanja revije. Mjeseci priprema stoje iza dizajnerice i cijelog tima koja na kraju poručuje: 

"Ova revija nije samo obična revija. Ovo je  projekt koji me ispunjava emotivno i  kreativno, pomicanje granica, što osobno što poslovno.  A ove godine modom, glazbom i produkcijom idemo na putovanje u Francusku, stvoriti  emotivnu i snažnu priču koja će se pamtiti", kaže Stehlik

Modeli u kampanji su Damir Kedžo i Gabrijela Lovrinović, frizure potpisuje hair salon Artistic. Nakit i detalji dio su kolekcija Pula City Mall-a, naočale su dio ponude Vision centar Pula, a nakit je Argentum. Modeli nose Stehlik i O'dijelo kreacije dizajnerica Anje Stehlik. 

Poznata zagrebačka slastičarnica Meet Mia ima četiri nova ljetna okusa krafni koje vrijedi isprobati
Otkrijte najpoželjnije frizure za vjenčanja koje su dominirale na Barcelona Bridal Fashion Weeku
Kendall Jenner u najhrabrijoj kombinaciji do sad: Kratkom crnom haljinom prihvatila trend 'golog odijevanja'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".