U ovaj profil zaljubit ćete se iste sekunde! Modna konzultantica svaki dan objavljuje fotke divnih cipela na radnom mjestu

Ovakve fotke postale su njezin svojevrsni zaštitni znak, a teško je reći koji je model bolji... Želimo ih baš sve!
Vidi originalni članak

Gabriele Hackworthy konzultantica je za luksuzne brendove, a ranije je bila i dopredsjednica brenda Jimmy Choo, što joj je omogućilo i jedan od najboljih Instagram profila koji smo vidjeli, barem kad je riječ o onima koji su "posvećeni" cipelama.

Naime, prava je "srećkovićka" pa gotovo svaki dan fotografira različite modele cipela s Jimmy Choo potpisom... Time ih reklamira na najbolji mogući način, a svaku objave prate i izrazito pozitivni komentari njezinih pratitelja, kojih na Instagramu ima više od 76 tisuća. 

Hackworthy ranije je bila modna direktorica u Net-a-Porteru i urednica Porter magazina, a za Business of Fashion izjavila je: "Naučite sve što možete o povijesti umjetnosti, dizajnu i fotografiji jer će to znanje biti vaš najveći alat". Ne možemo se ne složiti s tom izjavom, a svakako vam preporučamo da uživate u tom divnom feedu

 

>> Pogledajte kako kumice Ana i Zlata s Dolca komentiraju modne trendove

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".