Nike je lansirao tenisice koje 'krasi' raspelo s Isusom i sveta vodica, a cijena im je bizarno visoka!

Ove tenisice dokaz su da neke suradnje brendova zaista odu predaleko
Vidi originalni članak

Bizarnoj obući očito nema kraja. Ovaj put nije upitna njezina estetika, nego sadržaj. Brooklynski brend MSCHF dizajnirao je 18 tisuća kuna vrijedne Nike tenisice pod nazivom 'Jesus Shoes'

Kako se čini, ove Nike Air Max 97s tenisice u sebi imaju ubrizgano 6 centilitara svete vode iz Jordana, a sudeći po ispisanom citatu iz Matejeva evanđelja, MT 14:25 “O četvrtoj noćnoj straži dođe on k njima hodeći po moru.”, i vi sada možete doslovno hodati po vodi. Tenisice također ukrašava i raspelo sa zlatnim Kristom.

Ni to nije sve, namirisane su i tamjanom koji je jedan od darova koji su tri kralja donijeli Isusu u noći njegova rođenja. Sa stražnje strane desne tenisice stoji natpis INRI, natpis s Isusova križa, a na lijevoj ime brenda koji je izradio tenisicu. Zaista su mislili na sve.

Daniel Greenberg, za New York Post izjavio je da su na ideju došli potaknuti prethodećim besmislenim suradnjama, poput suradnje Post Office x Forever 21 i Arizona Ice Tea x Adidas. Iz brenda su se tada zapitali kako bi izgledala suradnja s Isusom Kristom i došli su na ideju ovih bijelih tenisica s nebesko plavim detaljima. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".