Jesu li voluminozna crna suknja od tila i vojnička jakna primjerene za Sabor?

Pitali smo modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira styling saborske zastupnice Romane Jerković
Vidi originalni članak

Suknja od stila u tamnom stylingu army jakne i uskih čizama predstavlja idealno rješenje za mrak party, kaže Dubravka. 

- Ali ne i za urede, saborske klupe i ostale prigode u kojima trebamo poslati poruku ozbiljnosti i poslovnosti. Postoji nebrojeno crnih kombinacija koje su primjerenije za posao u instituciji, no til je svakako tekstil koji treba zaobilaziti, kao i čipku, šljokice, veliki nakit…

Bijela košulja uvijek je dobar izbor, u kombinaciji s klasičnim, poslovnim krojevima kao što su minimalističke suknje, sakoi i jednostavne jakne, rekla nam je modna savjetnica.

- Ove sezone blejzeri su super-hit, predlažem ih kao jedinstvenu opciju za sve poslovne prigode. Osim toga, tu su i pencil suknje ženstvenog kroja, dostojne institucije poput Sabora.

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".