Jesu li tenisice s potpeticom novi-stari (omraženi) trend? Pogledajte što predlažu iz dizajnerske modne kuće

U novim kolekcijama dostupne su tenisice na petu, a ostaje nam vidjeti hoće li se u modu vratiti trend tenisica sa (skrivenom) potpeticom, koje su bile veliki hit prije nekoliko godina, a popularizirao ih je francuski brend Isabel Marant.
Vidi originalni članak

Čizme na vezanje ili možda tenisice s potpeticom? Novitet s potpisom Christiana Diora na prvu je teško svrstati u određenu kategoriju, a na službenoj web stranici nalaze se u kategoriji obuće s potpeticom. Model D-Zenith i sam je brend pisao kao hibrid sportske obuće s naglaskom na elegantnu siluetu.

Izrađene su od bijele teleće kože i imaju integriranu pletenu čarapu s natpisom "Christian Dior". Detalji poput vezica, gumenih potplata te mrežastih i kožnih umetaka naglašavaju sportski izgled. Potpetica je visoka 8 cm i ističe se zlatnom završnom obradom, inspirirane skulpturama Constantina Brancusija, što im daje, kako kažu iz brenda, dašak elegancije. 

Njihova je cijena 1310 eura, odnosno oko 9900 kuna, a u kolekciji se nalazi još jedan sličan model iste cijene. Riječ je o tzv. "čarapa-modelu" sa sportskim detaljima i srebrnom potpeticom visine 8 cm. I taj je model rezerviran za najodvažnije, a ostaje nam vidjeti hoće li se u modu vratiti trend tenisica sa (skrivenom) potpeticom, koje su bile veliki hit prije nekoliko godina, a popularizirao ih je francuski brend Isabel Marant.

 

"Povratnička" frizura koja će obilježiti 2022.: Frizeri kažu da je idealna za osobe s tankom kosom

Zatvaraju se trgovine i web shop jednog od omiljenih Zarinih "sestrinskih" brendova

Sandale na čarape i leopard od glave do pete - to može isfurati samo Borna: 'Ovo je odraz lijenosti, ležernosti i udobnosti'

Svestrana i ne zahtijeva puno vremena za stiliziranje: Isprobajte chic frizuru koja nikad ne izlazi iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".