Jesu li ovo najljepše djeveruše koje ste vidjeli? Mi kažemo DA, a među njima je i Lana Jurčević!

Cure su isfurale "zabranjenu" bijelu boju i apsolutno zablistale!
Vidi originalni članak

Nemamo često prigodu vidjeti ovako cool djeveruše kao što ih je imala influencerica koja se krije iza nadimka @fashfitlifestyle, Petra Škoda Štrok. One su sve, naime, bile u bijelom, koja se i dalje smatra "zabranjenom" bojom za sve, osim za mladu, naravno!

Na Instagram feedu naišli smo na genijalnu fotku Brite Bobetić, Jelene Perić i Lane Jurčević, a sve tri odabrale su jako trendi i jedinstvene kombinacije. Naša najpoznatija beauty influencerica Jelena Perić nosila je odjelo s potpisom Misha Collection, dok se pjevačica Lana Jurčević odlučila za atraktivan kompletić koji potpisuje Andrea Zvono dizajn. Brita je odabrala jednostavnu haljinu koja joj pristaje fantastično. 

Među djeverušama bila je i Paula Sikirićinfluencerica koja se krije iza nadimka @paulasik, a isfurala je divnu haljinu koju potpisuje La Jupe u kombinaciji s nude štiklama i zlatnim nakitom. 

Lana je na društvenim mrežama podijelila i priču oko toga kako je haljina nastala:

Možda izgledam kao da se ja udajem, ali ne još. Danas je dan mojih @fashfitlifestyle i @joeykonyit a ja sam jedna od djeveruša... Par koji ako ne ostane zajedno zauvijek, ne znam tko će... VOLIMMMM... i VJERUJEM. I hvala divnoj @andreazvonodizajn koja je na moje ‘muke po haljini’ zaustavila sve i iz Dubrovnika poslala ovu divoticu, a ja njoj materijal iz Zagreba, i to sve u manje od 24 sata. Žene mogu sve kad hoće i kad se udruže... 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".