Jesu li ovo najljepše čizme koje ste ikad vidjeli? Definitivno ih želimo u vlastitom ormaru!

Model Chloe Susanna popularan je već desetak godina, a trendseterice ga i dalje obožavaju!
Vidi originalni članak

Ako postoji neki model za kojim su trendseterice jednostavno lude već godinama, onda su to Chloe gležnjače, odnosno model Susanna. Na tržištu su se pojavile prije desetak godina, a od tada ne prestaju oduševljavati. Izašlo je nebrojeno puno njihoviih verzija, a nama je za oko zapela jedna koju smo pronašli na web shopu Farfetch.

Riječ je o crvenom modelu koji na sebi ima cvjetni uzorak ružičaste i žute boje te zlatne kopče. Ove gležnjače odlične su za razbijanje monotonije koja se nerijetko javlja kod zimskih odjevnih kombinacija. Ipak, ima jedna stavka koja i nije toliko "savršena" - naravno, riječ je o cijeni. Iznos koji je potrebno izdvojiti za ovaj model je vrtoglavih 2143 eura. Ipak, uvijek možemo maštati... Ili čekati neko bruuuutalnoooo sniženje!  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".