Jesu li ovo najčudnije natikače ovog ljeta? Cijena će vas još više iznenaditi!

No, nismo sigurni da će baš biti popularne
Vidi originalni članak

Natikače su definitivno ljetna obuća broj jedan, bez obzira radi li se o "anatomskim", koje su prošle godine postale veliki hit, ili onim gumenim. Osim plažama, zavladale su i street style scenom, a gotovo pa i nema trendseterice koja ih nije isfurala. 

U moru različitih modela dizajneri se na sve načine trude privući kupce da kupe baš njihov model pa će ponuditi različite uzorke i neobičan dizajn. Ove se sezone svakako među njima istaknula Prada koja je predstavila interesantan model, no nismo sigurni koliko je praktičan za ljetne dane.

Riječ je o natikačama koje imaju krznenu podstavu, a na remenju print leoparda što je jako odvažan spoj koji se mnogima neće svidjeti. Njihova cijena uistinu je visoka te se prodaju za čak 750 eura. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".