Jesu li ovo it sandale sezone? Nose ih Sloković i Đurđa Tedeschi, a cijena im je "paprena"

Radi se o sandalama s potpisom luksuznog talijanskog brenda Bottega Veneta iz nove kolekcije
Vidi originalni članak

Ako nešto nose dvije ikone stila, Jadranka Sloković i Đurđa Tedeschi, onda možemo pretpostaviti kako se radi o hitu i it komadu. Tako su dame koje svoje mjesto redovito pronalaze na listama najbolje odjevenih Hrvatica isfurale jednake sandale. Radi se o neobičnom, ali efektnom modelu kojeg potpisuje talijanski luksuzni brend Bottega Veneta. 

Model se zove The Board, a model specifičan po intrecciatu, posebnom pletenom dizajnu zbog kojeg je talijanski brend i postao popularan. Intrecciato je od samih početaka dio stilske ponude Bottege Venete, a svoju popularnost posljednjih nekoliko sezona može zahvaliti Danielu Leeju koji je pleteni dizajn revitalizirao i, kako smo pisali i ranije, plasirao ga na sve cipele i torbe. Da je u tome bio uspješan, potvrđuje činjenica da Bottega Veneta modele viđamo kod svih trendseterica, a mnogima se nalaze na listi želja. 

Odvjetnica i umirovljena sutkinja odabrale su model čija je cijena "vrtoglavih" 1190 eura, odnosno nešto više od 8700 kuna. Dostupne su na mnogim web shopovima, a mi smo ih pronašli na Luisaviaromi. 

Osim u off white nijansi, model je dostupan još u nekoliko boja poput smeđe, crvene, sive i bež, a ako više preferirate sandale bez potpetice, tu je i ravna verzija, u obliku natikača. 

Jadranku Sloković u trendi modelu fotografirao je naš Goran Čižmešija na zagrebačkoj špici, a Bottega Veneta modelom upotpunila je nešto ležernije izdanje od onog u kojem je inače imamo prilike vidjeti. 

Odabrala je traperice i lepršavu bijelu bluzu, a stajling zaokružila predimenzioniranom torbom koju rado nosi kao dio casual odjevnih kombinacija.

Đurđa Tedeschi dizajnerski je model odabrala za izložbu u Dubrovniku, a i njezin izbor bio je model bijele boje. Iako je najčešće imamo prilike vidjeti u tamnijim bojama, za ovu je prigodu odabrala efektnu crvenu, ne samo na torbici, nego i na haljini geometrijskog uzorka. 

Kombinaciju je upotpunila neizostavnim šeširom, svojim zaštitnim znakom koji su u studenom 2019. dobili čak i svoje mjesto na izložbi. Kako smo već i pisali, šešire voli od djetinjstva, a ponekad se znalo dogoditi da prvo kupi šešir pa onda prema njemu slaže ostatak odjevne kombinacije. Za ovu ljetnu prigodu, njezin je odabir bio pleteni model. 

U galeriji pronađite još odličnih izdanja Đurđe Tedeschi:

FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Davorin Višnjić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Goran Mehkek/PIXSELL FOTO: Marko Prpić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Matija Habljak/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Davor Puklavec/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Emica Elvedji/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell

U galeriji pronađite izvrsna izdanja Jadranke Sloković:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Sandra Šimunović/Pixsell FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Petar Glebov/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Josip Regović/PIXSELL FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Igor Šoban/Pixsell FOTO: Goran Stanzl/Pixsell FOTO: Tomislav Miletić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Grgo Jelavić/Pixsell FOTO: Marko Lukunić/Pixsell FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

Prezgodan frajer sa špice: 'Mojoj majci je danas rođendan pa sam joj išao kupiti buket'
Kakav efektan par čizama! Zgodna ih dama super kombinira s točkastom mini-haljinom
Uvijek besprijekorna dizajnerica i influencerica nosi model haljine koji pristaje baš svima
Recikliranje je "in": Jelena Rozga na crvenom se tepihu pojavila u desetak godina starom kombinezonu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".