Jesu li njih dvoje modno najosvješteniji brat i sestra u Hrvatskoj?

Njima je stil definitivno u krvi!
Vidi originalni članak

Otvorenje novog kluba Gooshter u sklopu hotela Le Méridien Lav nisu propustili ni brat i sestra Asanović. Modna dizajnerica Anamarija Asanović nerijetko nas iznenađuje svojim odjevnim kombinacijama, a drugačije nije bilo ni ovog puta. Za ovu je prigodu odabrala haljinu bež boje i neobičnog uzorka koju je uskladila s crnom clutch torbicom i klasičnim crnim sandalama koje su ovoj kombinaciji dale dozu elegancije, a savršeno su odgovarale uz ring naušnice, veliki trend ove sezone! 

A da im je moda u krvi, pokazuje njezin brat Antonio. Nogometaš je odabrao kombinaciju koja je postala muški klasik za situacije koje ne zahtijevaju poseban dress code. Crvena karirana košulja i bež hlače odličan su spoj za zabavu poput ove, a njegove tetovaže na ruci poslužile su kao odličan modni dodatak. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".