Jesu li dizajneri ipak pretjerali? Zanima nas tko bi nosio ove cipele!

Hrabro ili ružno?
Vidi originalni članak

Svjesne smo kako se nalazimo u modnom razdoblju "ružnih" cipela, no katkad nam se čini da neki dizajneri ipak - pretjeruju! Dokaz tome su cipele koje smo pronašli na policama Stradivariusa - riječ je o zatvorenim cipelama sa zlatnom blok petom koje su prekrivene materijalom koji pomalo podsjeća na ovčju vunu. Osim što nisu praktične za nošenje jer su jako podložne prljanju, nismo baš ni sigurne s čime bismo ih kombinirale.

Ipak, ukusi se razlikuju pa smo sigurne kako će ove cipelice ipak pronaći svoje mjesto na nogama nekih trendseterica. Ako ste i vi među njima, bit će vam korisna informacija da se prodaju u Stradivariusu po cijeni od 299 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".