Jeste vidjeli britanskog veleposlanika? On cijeli dan mora provesti u - kockicama!

Pa, kockice mu dobro stoje, može ih nositi i češće!
Vidi originalni članak

Kockaste čarape su tu, crvena kravata je tu, dres je tu... Reklo bi se, radi se o navijačkoj uniformi nekog domaćeg navijača, ali - ne! Zapravo je riječ o britanskom veleposlaniku u Hrvatskoj, Andrewu Dalgleishu koji, zbog oklade, dan poslije utakmice mora provesti u našem prepoznatljivom uzorku!

Poželio nam je sreću u finalu i objasnio kako se dan prije na BBC5Live radiju kladio s Igorom Pokazom, hrvatskim veleposlanikom u Engleskoj koji bi nosio takav outfit, samo u engleskom izdanju, da je rezultat bio drugačiji. Pa, oklada je oklada, obećanje je obećanje, a kockice su definitivno najcool uzorak koji možete nositi ovog ljeta, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".